Vitamine M      

Huisvrouw...

 

Mijnheer en Mevrouw kijken televisie, wanneer Mevrouw plots zegt : "Ik ben moe en het wordt laat, ik denk dat ik maar eens ga slapen."
Zij gaat naar de keuken om het ontbijt voor morgenvroeg voor te bereiden, spoelt alle kopjes om, neemt vlees uit de diepvries voor het avondeten van morgen, controleert of er nog cornflakes zijn, vult de suikerpot, legt bestek en borden op de tafel en zet het koffieapparaat klaar voor morgen vroeg.

Ze geeft de planten water, maakt de wasmanden leeg en legt de handdoeken gespreid om te drogen.  Dan doet ze de was in de droogtrommel, stopt een andere was in de wasmachine, strijkt een hemd en naait er een knoop aan.

Ze ruimt de kranten en het kaartspel dat nog op tafel ligt op en legt het telefoonboek op zijn plaats.
Ze geeuwt, rekt zich uit, en wanneer ze richting badkamer gaat, stopt ze bij het bureau, schrijft een briefje voor de leraar van haar zoon, legt er geld bij en ruimt een boek op dat op een stoel ligt.

Ze tekent een feestkaartje voor een vriend schrijft er het adres op en plakt er een postzegel op. Daarna schrijft ze ook nog haar boodschappenlijstje.
Ze legt het lijstje en de enveloppe  naast haar tas en schrijft nog 3 dingen op een briefje die ze morgen nog moet doen.
Ze gaat naar de badkamer, brengt een nachtcrème op haar gezicht aan, poetst haar tanden en doet haar nagels.
Haar man zegt : "Ik dacht dat je ging slapen!"
"Ik kom", antwoordt ze.

Ze vult de bak met water voor de hond en haalt de kat binnen, dan controleert ze of alle deuren dicht zijn.
Ze gaat nog eens door de kamers van de kinderen, geeft een lepel hoestdrank aan het kind dat hoest, vervangt een lamp, legt de sokken in de wasmand en praat nog even met een van de grotere kinderen dat nog huiswerk maakt.
Eenmaal in de slaapkamer stelt ze de wekker in en legt haar kleding voor morgen klaar. Terwijl ze dit doet, zet haar man de televisie uit en zegt doodleuk: "Ik ga ook slapen".
Hij gaat naar de slaapkamer en gaat slapen ....

(Doet dit alles je denken aan iemand die je kent ???)

Bovendien moet ze eigenlijk ook nog mooi en sexy zijn, altijd lachen en goedgehumeurd zijn.
Zo zie je maar wat voor een SUPER-RAS vrouwen zijn!


verder naar volgende pag.

 

Deze website is onderdeel van Marjanka's pages
© 2016 Vit.M/marjanka.nl  site map   favorieten