Zet eerst een vierkante braadslee klaar die je invet en
bekleed met bakpapier op de bodem, en verwarm de oven tot 180 graden.
50 gr. Pure chocolade/ 65 gr. Boter/ 65 gr. Zelfrijzend bakmeel/
175 gr bruine basterd suiker/2 eieren/50 gr. Kleingehakte walnoten.
Verwarm een beetje water tot het begint te
borrelen...
* Doe de boter in een kommetje en klop deze romig.
* Breek hierna de chocolade in stukjes.
* Zet hierna het kommetje op het pannetje met heet water.
* Klop tot de chocolade gesmolten is.
* Breek eieren in een mengkom en klop ze los met een vork.
* Roer hierna de bloem, walnoten en suiker doorheen.
* Giet het gesmolten boter- choco mengsel er doorheen.
* Klop het geheel luchtig.
Doe het deeg hierna in de braadslee en bak het ongeveer 30-35 min.
Snij de koek na het afkoelen in vierkantjes.
Variatie................................
Gebruik ook eens witte chocolade of een andere soort noten.
(hazelnoten of amandelen)