Vitamine M      

Herplaatsers

Overal zijn honden/katten en andere dieren te vinden die om diverse redenen wachten op een nieuw THUIS.

* Dieren die soms in een opwelling zijn aangeschaft en achteraf toch iets teveel of te duur waren voor de verzorger
* "gelegenheidsnestjes"...die achteraf eigenlijk niet zo gelegen bleken te zijn!
* Dieren met een handicap, waarna bleek dat de verzorger ook een handicap voelde bij de communicatie.

Maar ook dieren die met veel verdriet en pijn afgestaan werden vanwege ziekte / overlijden of andere nare gebeurtenissen.

Soms wordt geprobeerd om dieren vanuit het buitenland hier te plaatsen. Ik bedoel daarmee niet de dieren die via de vreselijke broodfok programma's hier naar toe gesmokkeld worden, maar de dieren die via stichtingen gered worden, omdat ze geen/weinig levenskans meer hebben in het land van herkomst. (dierenleed kent geen grenzen)

Bij Buzhonden (buitenlandse zwerfhonden) Hebben ze een speciaal artikel hier over geschreven   buzhonden.veel gehoorde-opmerkingen

Alle dieren hebben een andere achtergrond, ander verleden, andere trauma's, maar ze hebben 1 ding gemeen...ze moeten een verandering door maken / afscheid nemen van het verleden/nieuwe zelfvertrouwen opbouwen en om leren gaan met alle angstige nieuwe dingen in hun nieuwe leven.

Voor deze dieren is respect/aandacht /geduld, maar ook een Bach-herplaatsmix van onschatbare waarde om de verhuizing te laten slagen.

Voor alle mensen die zich in zetten voor deze honden, is de herplaatsmix hier te verkrijgen tegen de kostprijs. Dus je betaald echt alleen de materiaal en verzendkosten.

Wil je meer weten kijk dan even op  https://www.bachbloesem-dieren.nl/

Contact/vragen kan via : bachbloesems@marjanka.nl

 

verder

      Deze website is onderdeel van Marjanka's pages

2016 Vit.M/marjanka.nl  site map   favorieten