Ik kan het niet laten.....hier is dus NOG een recept voor Chocolade
taart...tenslotte verveelt chocola nooit!
Maar de manieren om dat spul te verwerken kan wel eens gaan vervelen toch!?
ingrediënten :
200 gram boter 200 gram pure chocolade 100 gram suiker 1 zakje vanillepoeder 4
eieren.
Hulpmiddelen:
Oven, een taartvorm en een eiwitklopper.
Voorbereiding:
Smelt de chocolade samen met de boter op een laag vuur, meng alles goed door
elkaar en laat de chocolademassa afkoelen. Klop de eierdooiers met de suiker en
de vanillepoeder tot een witgekleurde massa en voeg deze vervolgens aan de
chocolademassa toe. Klop dan het eiwit van de vier eieren op tot een schuimende
massa en voeg deze voorzichtig toe aan de chocolade.
Bereidingswijze:
Beboter een taartvorm, bedek de bodem en de wanden met wat meel en giet de
chocolademassa erin. bak de taart op 160 graden in 25 minuten in de oven
gaar.Laat de taart in de oven afkoelen.
Serveertips:
Serveer de taart met slagroom en liefelijke aardbeiendecoraties.
Niet vergeten: Deze taart mag je niet alleen eten, maar moet je gewoon delen met
je beste vriend( in) ...en nou maar hopen dat je mij als die vriendin beschouwd.
En.....als hij te klein blijkt te zijn, dan bak je er toch gewoon 2!